Сорт середньостиглий, високоврожайний. Період від масових сходів до технічної стиглості плодів - 55 - 60 днів.
Рослини кущової форми, плоди масою до 500 г тарілкоподібні з кругло зубчастими краями.
Використовують тільки молоді зав'язі, коли м якуш ніжний.
Для консервування використовують плоди в 5 - 7 денному віці масою не менше 100 м і в діаметрі близько 8 см, із них готують чудову білі забарвлену ікру.
Насіння висівають у другій половині травня, коли ґрунт на глибині 12 см прогріється до 14°С. Норма висіву 0,4 - 0,5 г/м2, площа живлення - 70 х 70 см, глибина загортання 4-5 див.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Світязь |
Країна виробник | Україна |
Культура | Патисон |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 5 ₴