Кроп Амброзія — рослина сильноросла, інтенсивно-зеленого кольору. Кущ кропу Амброзія виростає заввишки 30-40 см, вегетаційний період: від входів до технічної стиглості 40-45 днів (середніх). Листя кропу Амброзія великі з восковим покриттям, фіолетово-сізого відтінку, соковиті, із сильним ароматом.
Характеризується тривалим періодом збирання зелені. Сорт Амброзія генетично стійкий до грибкових захворювань.
Призначення: для кулінарії; для вирощування у відкритому та закритому ґрунті.
Додаткова інформація:
- сорт стійкий до ураження хворобами;
- підходить для заморожування;
- за вегетацію можна зібрати 4-5 зрізів товарної продукції;
- характеризується довгим періодом збирання на зелень;
- тривалий час зберігає товарні якості
|
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Світязь |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 4 ₴