ШАЛФЕЙ
Багатолітня, жаро- та морозостійка рослина. Стебель прямостійкий, листя має приємний аромат. Має лікувальні властивості, молоде листя використовують як спецій для салатів, рибних і м'ясних страв. Використовують у формі чаю у разі запальних процесах рота та горла, сприятливо впливає на шлунок і кишківник. Насіння переважно висіває під зиму в відкритий ґрунт наприкінці жовтня — на початку листопада. Під час весняного посіву насіння пророщують.
Температура ґрунту для проростання насіння не нижче ніж 12 °C.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Світязь |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 5 ₴