Термін дозрівання - 110-115 днів. Плід вирівняний, красивий, ребристий, з оранжево-коричневою поверхнею. Гарбузи досить великі (в середньому 6-8 кг), у них товста стінка, а м якуш ароматний і дуже солодкий. До всіх плюсів потрібно додати високі показники при тривалому зберіганні. Сухих речовин в плоді близько 10%! Насіння гарбуза дають дуже високий урожай на багатих ґрунтах. Гарбуз універсальний у використанні - підходить для свіжого ринку і для різних видів переробки.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Світязь |
Країна виробник | Україна |
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Інформація для замовлення
- Ціна: 6 ₴