Селералей Яблучний кореневий швидкосстиглий сорт, термін дозрівання 140-155 днів. Корнеплоди округлі, масою 80-142 г. М'якоть біла, бічних коренів небагато. Корнеплоди можна використовувати для виганяння зелені в теплицях взимку. Урожайність 1,5 — 3 кг/м2. Листя і коріння використовують як приправу в супах і салатах, а також під час консервування.
Агротехніка:
Селера вирощують через розсаду. Посинь насіння здійснюють наприкінці лютого — на початку березня. Особливості насіння селери полягає в тому, що їх не можна сильно присипати землею, вони мають бути на поверхні, за яскравого освітлення, особливо 3-7 днів у період проростання. Виходи треба очікувати через 1-1,5 тижня. Поливати треба обережно, можна використовувати пульверизатор. Розсадний ящик краще прикрити склом або п/е плівкою. У віці 60 діб — фази п'яти справжнього листя розсади готова до висаджування. На постійне місце розсаду бажано висаджувати після 15 травня (20-25 травня), оскільки, якщо вона потрапить під заморожування, то частина рослин піде в стрілку, корінь стане неїстівним (дрібним і грубим). Схема посадки 60 х 30 см. Подальший догляд полягає в регулярних поливах, підживках і пухкості. Прибирають селерою до настання стійких заморозків.
Вага насіння в упаковці: 1 г.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Користувальницькі характеристики | |
Виробник | Агро Лінія |
- Ціна: 6 ₴