для замовлення обов'язкова плата 50%
відправлення — 3 робочих дні
Середньорання Медова диня визирає до 1500-2000 г кожна та містить у собі приблизно 8% цукрів, що дає надзвичайно солодкий смак із довгим медовим посмаком. Плоди за формою схожі на великі горіхи жовтого кольору, всередині якої міститься кремова м'якоть і невелика насічена камера.
Опис дині сорту Медова:
- ● період дозрівання до 85 днів;
- ● плоди весом до 2 кг;
- ● забарвлення яскраво-жовтий;
- ● форма овальна;
- ● вирощування просте;
- ● врожайність висока;
- ● посадка насіння в ґрунт наприкінці травня;
- ● збирання врожаю у місяці;
- ● гарна транспортубельність сорту, шкірка до розтріскування не схильна;
- ● сорт стійкий до хвороб бахчових;
- ● добре росте на сонячних місцях і поживних слабокислих ґрунтах;
- ● не любить застою води;
- ● віддає перевагу мінеральним добривам.
Вирощування дині Медової з насіння від ТМ Яскрава:
Посивши насіння дині починають наприкінці весни, у цей період усі заморожування вже пройшли, і ґрунт повністю прогрівався. Для саджання вибирають сонячне, тепле місце без сильних вітрів. Його спочатку готують, ґрунт перекопують, дренаж оновлюють, добрива додають за інструкцією. Насіння, заздалегідь замочене у воді та обсушені, висівають у невеликі лунки завглибшки до 5 см. Після їх присипають невеликою кількістю поживної суміші та дають прорости. Через кілька тижнів виходи прорещують і починають процес догляду. Зрістки поливають, ґрунт розпушують і періодично добривять. Через три місяці врожай збирають і відразу відправляють на реалізацію, він не призначений для тривалого зберігання.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Культура | Диня |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Вага упаковки | 1000 г |
- Ціна: 399 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 3 кг