для замовлення обов'язкова плата 50%
відправлення — 3 робочих дні
Раннеспілий кабачок Золотинка красивого золотистого забарвлення, достигла, стає зіркою на городі та в тарілці. Його білосніжна м'якоть придатна до їжі в сирому, термічно обробленому та консервованому вигляді. Крім кольору та смаку, кабачок цінний своїми поживними речовинами та вітамінами.
Опис кабачка сорту Золотинка:
- · період дозрівання 40 днів;
- · забарвлення шкірки яскраво-жовта
- · м'якоть біло-кремова, смак ніжний, без гіркоти;
- · плоди великі 15-25 см завдовжки, вагою 500-1000 г;
- · квітки — великі, жовті, також використовуються в їжу;
- · сорт самоопилюваний;
- · підходить для відкритого ґрунту, теплиць і укриттів;
- · добре переносить клімат України;
- · Легкість помірна, транспортна здатність чудова.
Вирощування кабачків — правильна посадка та догляд:
Для отримання якісних урожаїв кабачків варто дотримуватися простих правил агротехніки. Для саджання насіння кабачків вибирайте легкі, дреновані ґрунти з низькою кислотністю й сонячні безвітряні місця. Ґрунтові води мають залягати глибоко, не вище ніж 3 м від поверхні землі. У важкі ґрунти додають пісок і вапно, знижуючи кислотність. Упродовж вегетаційного періоду регулярно підгодовують мінеральними добривами. Свіжу органіку кабачки не переносять, вимогливі до температур, ростуть за +20 градусів і вище, не люблять посушливості. В іншому невибагливі.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Культура | Кабачок |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Вага упаковки | 1000 г |
- Ціна: 320 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 3 кг