для замовлення обов'язкова плата 50%
відправлення — 3 робочих дні
Сорт моркви Нантська відомий завдяки своїми чудовими смаковими характеристикам як у свіжому вигляді, так і після термічної переробки: приготування соків та салатів, заморожування, консервування. Серед головних особливостей виділяють невибагливість до умов вирощування, стійкість до хвороб та розтріскування. Коренеплоди можуть довго зберігатися в холодильнику, не втрачаючи своєї свіжості та зовнішнього вигляду.
Морква Нантська – характеристики та опис сорту
- сорт середньораннього терміну дозрівання;
- вегетаційний період становить 85-100 днів;
- бадилля густе, зеленого кольору;
- має циліндричну форму та тупий кінчик;
- м'якоть має солодкий, ніжний смак, серцевини майже немає;
- довжина коренеплоду близько 12-16 см;
- середня маса варіюється від 90 до 160 г;
- збирання врожаю проводиться з липня по вересень;
- висока врожайність – з квадратного метра посадок можна зібрати загалом 5 кг;
- у моркві багато бета-каротину, вітамінів групи В, білків, клітковини;
- домашнє зберігання моркви можливе за температури +10-14 °С;
- сорт стійкий до захворювань.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Культура | Морква |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Вага упаковки | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 420 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 3 кг