для замовлення обов'язкова плата 50%
відправлення — 3 робочих дні
З усіх різновидів редьки Чорна зимова має найбільшу популярність. Насіння її висаджують у 2 терміни, саме другий (літнього посіву) урожай призначений для закладання чорної редьки на зиму в овочехранищі. Корнеплоди осіннього збору мають багатший склад корисних речовин — 100 г очищеної редьки містить до 100 мг вітаміну С, 105 мг кальцію і аж 550 мг калію. Корнеплод використовують для приготування салатів упродовж зими та рано навесні, коли особливо відчувається брак вітамінів.
Користуючись чорної редьки, визнає офіційна та народна медицина для лікування бронхітів, застуд, болів у суглобах, бактеріальних інфекцій. Головне, що таке лікувальний засіб не тільки ефективний, але й абсолютно безпечний.
Характеристики та властивості редьки Чорна зимова вагова:
- · середньосстиглий сорт;
- · вегетаційний період — 72-103 дні;
- · хрещата рослина;
- · коренеплод — з тонкою шкіркою чорного кольору, плоско-округлої форми; діаметр — до 12 см, маса — 250-500 г;
- · м'якоть — білого кольору, щільна, соковита, слабогострого смаку;
- · урожайність — 6,0-9,0 кг/м2;
- · лежкість — добра, до 91%;
- · осінній урожай зберігається всю зиму — аж до травня-юня;
- · рослина короткого світлового дня: посадка у 2 терміни — рано навесні (апрель) і влітку (іоль-август);
- · холодостійкий сорт.
Вирощування редьки Чорна зимова з насіння.
Чорну редьку висівають рано навесні або у 2 половині літа — від терміну посадки редьки залежить її склад і легкість. Головне правило, не планувати посів редьки після капусти, редису та інших хрестовоцвітих рослин!
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Культура | Редька |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Вага упаковки | 1000 г |
- Ціна: 235 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 3 кг