для замовлення обов'язкова плата 50%
відправлення — 3 робочих дні
Зелений базилік — це однорічна трав'яниста рослина, яка використовується як пряність. У його листі міститься великий запас вітамінів і мікроелементів. Він збуджує апетит, допомагає засвоювати їжу, забезпечує організм необхідними речовинами. Його рекомендують вживати щодня, додаючи в супи, салати, закуски та виготовляючи з нього соус. Найкращий італійський песто робиться з зеленого базиліку та якісної оливкової олії.
Опис зеленого базиліку:
- · період дозрівання приблизно 150 днів;
- · листя насиченого зеленого кольору;
- · аромат — пряний, дуже приємний;
- · використовується у свіжому вигляді, як пряність;
- · вирощується у відкритому ґрунті та в контейнерах;
- · у догляді сорт невибагливий, світло- та вологолюбний;
- · не терпить застою води біля коренів;
- · добре реагує на мінеральні підживлення;
- · не схильний до різних захворювань.
Вирощування зеленого базиліку. Правила агротехніки:
Насіння висіває на розсаду у квітні. Контейнери наповнюють дренажним шаром і поживним субстратом. Насіння попередньо замочують до проростання, потім опускають у підготовлений ґрунт на 1 см, регулярно поливають. Підживлення вносять раз на місяць. У ґрунт пересаджують наприкінці травня, коли він повністю прогріється. Вибирайте легкі зігнутисті та супучні ґрунти з гарним відведенням води. Поливайте кущі регулярно, щойно пересихає верхній шар ґрунту, підживлюйте в тому ж режимі, що й у розсади. Відстань між кущами збережете приблизно 30-20 см.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Культура | Базилік |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 1 100 ₴/кг