для замовлення обов'язкова плата 50%
відправлення 3 робочих дні
Фасоль Ластівка — виділяється чудовим урожаєм, швидкістю приготування, ніжним смаком. Поживна червоно-біла квасоля наповнює організм білком і залізом, водночас у 100 г готового овочу 120-300 кілокалорій. Невеликі кущі не вимагають підв'язування, досить рано обробляють урожаєм у формі біло-червоних фасолін, які дозрівають у подовжених стручках. Урожай збирають одноразово, коріння краще залишити в ґрунті, щоб наситити його азотом. Овощ чудово зберігається в ємностях із кришками, легко транспортується, не вимагаючи особливих умов.
Основні характеристики квасолі сорту Ластівка:
- · форма насіння овальна;
- · раннє стиглий вигляд;
- · висота міцних кущів до 50 см;
- · довжина стручка до 15 см;
- · забарвлення кремове з червонуватими домішками;
- · у стручці 7-8 фасолін;
- · культура віддає перевагу сонячним місцям;
- · сорт стійкий до спеки та основних захворювань;
- · вирощується на зерно.
Посадка квасолі в ґрунт і зберігання вдома на зиму:
Раннеспілий сорт Ласочка не займає багато місця, не вимагає опори. Його можна вирощувати розсадним методом, отримуючи урожай раніше конкурентів. Насіння замочують на кілька годин для набухання, поглиблюють у пухкий субстрат на 6 см (краще використовувати окремі торф'яні горщики). В одну лунку поміщають 3 зерна. У ґрунт квасоль висаджують у травленні. Полив потрібен помірний, підживлення мінеральними добривами. До дозрівання стручків потрібно зрізати всю наземну частину, зв'язати кущі, підвісити в приміщенні з гарною вентиляцією вгору ногами, сушити 2 тижні. Підсушене зерно вилущують і зберігають у закритих банках.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Культура | Гарбуз |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 132 ₴/кг
- Мінімальне замовлення: 5 кг