предоплата 50%
Журавлина Бергман — середньосстиглий сорт підвищеної врожайності. За сезон із 1 квадратного метра збирають приблизно 2-3 кг соковитих ягід. Плоди трохи витягнутої, грушоподібної форми, яскраво-червоні. Журавлина містить вітаміни С, В1, В2, K, PP, а також органічні кислоти й антиоксиданти. Її називають «вбивцями вірусів» за здатність збивати жар, знімати запалення й зміцнювати імунітет.
Журавлина Бергман (Bergman) — Характеристики:
- чагарник, що постібається до 20 см заввишки, до 100 см у діаметрі;
- ягоди витягнуті, винно-червоні, до 18-20 мм у діаметрі, до 2 см завдовжки, вагою 0,8-2,7 г;
- урожайність 2-3 кг з 1 кв. м;
- смак кисло-солодкий, освіжний, без аромату;
- плодоносить з 2-3 роки, у 10 числах вересня;
- самоплідний сорт;
- зона посадки: сонце/напівобхват;
- морозостійкість: 4-8 зони, (-29 °C);
- больова стійкість: висока;
- використовують для перероблення (морси, желе, соуси) та заморожування;
- лежкість до 20 днів;
- транспортубельна, м'якоть щільна, соковита.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Життєва форма | Плодові чагарники |
Інформація для замовлення
- Ціна: 135 ₴