предоплата 50%
для опа замовлення раз за 5 шт.
Мигдаль Амарето виділяється високою стійкістю до морозів і запсустки. Дерево дуже гарно цвіте, обдаровуючи приємним ароматом. Основна цінність у плодах-костяках, які з серпня розтріскуються, звільняючи горішок зі смачним і корисним ядром. Мигдаль — найкраще джерело рослинного білка. Крім амінокислот у ядрах, багато магнію та фосфору, вітамінів Е та групи B, ферментів. У день можна з'їдати до 15-20 горішків. Використовують їх під час приготування кондитерських виробів, заготовляють енергетичну пасту. Зібрані горіхи довго зберігаються, очищені ядра не псуються вдома 2 місяці, а в холодильнику — пів року.
Опис і відгуки про сорт Мигдаль Амарето:
- висота 3-4 м, крона овальна, широка;
- плод-костянка, горіх важить 3-4 г;
- урожай горіхів 15-18 кг, вихід ядра 47%;
- смак приємний, високо цінується дегустаторами;
- збирання в супутню-сентябрі;
- потрібен запилювач;
- росте на повному сонці, у легкій тіні;
- зимує за -30-34 °C, 4-5 зона;
- не схильний до хвороб;
- для зберігання та перероблення;
- лежкість залежить від умов 2-12 місяців;
- транспортубельність чудова;
- садять у садовий легкий ґрунт восени та навесні;
- обрізання довгих гілок навесні.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
- Ціна: 257 ₴