Лисичка жовта — красива смакота! Істинно лісовий гриб, який тепер можна виростити на своїй присадибній ділянці, полонить соковитою м'якоттю з ароматом сухофруктів. Гриби лисички відмінно ростуть під будь-якими деревами. Вони цінуються за антимікробні, противірусні і протиракові властивості. Регулярне вживання відновлює клітини печінки.
Міцелій гриба лисичка жовта — опис:
капелюшок 4-7 см в діаметрі, оранжево-жовтий, із хвилястим краєм;
ніжка жовта, до 6-8 см довжиною, до 2-3 см в діаметрі, до основи звужується;
м'якоть щільна, світло-жовта, з гострими нотками;
висаджують круглий рік у приміщенні, на вулиці в теплу пору року, збирають із червня по жовтень;
температура для росту + 12-25 градусів;
витрата води до 10 л на 1 м кв, в спеку;
м'якоть сушать, варять, смажать, тушкують, маринують;
урожай знімають через 3-6 місяців.
Як посадити лисички на ділянці?
У тінистому місці (наприклад, в пристовбурних колах дерев) рихлять землю на глибину до 20 см, роблячи плоску лунку. Міцелій рівномірно розсипають по дну, зверху присипають садовим ґрунтом, змішаним з перегноєм (1: 1). Поверх цього шару насипають верхній шар землі. Все! Перші гриби можна збирати через 4-6 місяців. Іноді грибниці потрібно 1-2 роки, щоб розвинутися. Перший урожай становить близько 400-500 г/м2, наступні 2-2,5 кг/м2. Термін життя грибниці — до 7 років. На зиму місце посадки мульчують торфом до 7 см заввишки.
Основні | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Міцелій грибів |
- Ціна: 145 ₴
- Мінімальне замовлення: 10 шт.