предоплата 50%
Груша Марія належить до сортів української селекції, виведеним усередині 20 століття. Її популярність серед садівників і покупців не послаблювала досі. Відгуки про цю грушу свідчать про високі смакові характеристики її плодів. Крона дорослого дерева має пірамідальну форму. Корисні властивості груші відомі здавна: стимулює роботу травної системи, зміцнення імунітету. За умови регулярного вживання. Калорійність груші невелика — приблизно 57 ккал на 100 г. Плоди цього сорту тривало зберігаються та добре переносять транспортування.
Груша Марія опис:
- вага плодів: 220-350 г;
- розмір плодів: великий;
- смак плодів: кисло-солодкий;
- колір плодів: жовто-зелений із яскраво-кармінним рум'янцем;
- тип ґрунту: звуглинок, піщана або чорнозем;
- інтенсивність поливання: помірна;
- термін дозрівання: початок — середина жовтня;
- зона посадки: сонячна;
- морозостійкість: гарна;
- больова стійкість: гарна;
- призначення для використання: також придатне для консервації;
- вміст цукрів: приблизно 10%;
- шкірка плодів: тонка, щільна з численними підшкірними крапками;
- м'якоть: кремова, масляна, соковита;
- підвой — айва (ІС-4-6).
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Країна виробник | Україна |
Культура | Груші |
Тип продукції | Саджанці |
Життєва форма | Плодові дерева |
Інформація для замовлення
- Ціна: 149 ₴