Сорт середньопізній, високоврожайний, з високою товарністю врожаю (95-98%).
Вирощують в однорічній культурі з насіння, або як дворічну - із сіянки.
Вегетаційний період від сівби до початку збирання 137-140 днів.
Характеризується вирівняним підсиханням пера, одночасним достиганням цибулин середньою масою 80-100 р. Сухі луски темно-золотистого, а соковиті - кремово-білого забарвлення.
Смак середньогострий.
Придатна до безпосереднього споживання та довготривалого зберігання.
Насіння висівають у першій половині квітня. Сівбу проводять широкорядним способом - 30-40 см, Норма висіву 0,8-1,0 г/м2. Глибина загортання 2-3 см До і після сівби грунт злегка ущільнюють.
Подальший догляд за рослинами загальноприйнятий для зони вирощування.
Збирають цибулю при підсиханні шийки. При поляганні стебла рослини підривають і підсушують 15-20 днів до утворення сухої луски.
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 5 ₴