Ранній сорт. Має високі поживні, смакові та лікувальні властивості.
Вирощувати його краще розсадним способом. Насіння висівають за 50-60 днів до висаджування у відкритий грунт у другій половині лютого - на початку березня. Висаджують розсаду широкорядним способом за схемою 45 х 15 см у борозни глибиною 15 див.
У період вегетації проводять одне-, дворазове підгортання рослин для "вибілювання" ніжки. Довжина поживного стебла 25 - 30см. Збирають пізно восени з жовтня по грудень.
Цибулю-порей можна вирощувати повторною культурою, висіваючи 0,8 - 1,0 г/м2 насіння на глибину 2-З см у другій половині липня - на початку серпня. До і після сівби грунт злегка ущільнюють. При появі сходів розлущують і знищують бур'яні. На зиму рослини підгортають. Навесні вони відростають і дають пучкову продукцію, яку збирають не пізніше травня, так як рослини стрілкують і втрачають якість
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 5 ₴