Насіння (семена) Морква НАНТСЬКА, 2 г
Сорт середньостиглий з високими смаковими якостями та високою цукристістю. Широко використовують в кулінарії, при консервуванні, для приготування соку, в медицині.
Вегетаційний період, від сходів до технічної стиглості, 100-110 днів. Висівають насіння під зиму (до замерзання грунту), ранньою весною (на початку весняних польових робіт) та влітку. Чим раніше висіяти насіння весною, тім вищий буде врожай.
Для зимового зберігання цей сорт краще висіяти 15-25 травня, а для раннього врожаю - на початку весняно-польових робіт. Висівають з міжряддям 45 см та нормою 0,5-0,7 г/м2. До і після сівби ґрунт прикотковують. До з'явлення сходів руйнують кірку. У фазі 2-3 листочків проривають. Подальший догляд за рослинами звичайний, загальноприйнятий для зони вирощування.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Світязь |
Країна виробник | Україна |
Культура | Морква |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 7 ₴