Сорт ранньостиглий, високоврожайний. Вегетаційний період складає 60 - 80 днів залежно від зони вирощування.
Призначений для вирощування у відкритому ґрунті.
Формує округлі головки жовто-зеленого забарвлення з легким антоціановим відтінком, середня маса яких 220-280 г. Має високі смакові якості.
Сорт з тривалим періодом господарського використання, стійкий до стрілкування навіть в умовах високої температури.
Насіння висівають по 1,5 - 2,0 г/м2 на глибину 2 - 3 см, з шириною міжрядь 40 см, в другій половині березня. Перший раз рослини проривають у фазі 2-3 листків, залишаючи в рядку на відстані 5-6 см, при кінцевому формуванні густоти - 15-20 см. Вирвані рослини використовують як розсаду або як листковий салат для харчування.
Догляд за рослинами загальноприйнятий для зони вирощування.
|
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Україна |
Тип продукції | Посівний (насіння) |
- Ціна: 4 ₴