Ранньостиглий, високоврожайний сорт. Період від появи сходів до технічної стиглості 105 - 115 днів, від висадки 4-6 тижневої розсади 70-75 днів.
Кущ штамбовий, заввишки 60 - 65 див. На одній рослині формується 15-20 плодів циліндричної форми: довжина 12-15 см, ширина 6-7 см, масою 160-220 р. В технічній стиглості червоного забарвлення. М якуш солодкий, соковитий з приємним присмаком і ароматом товщиною 7-9 мм.
Використовують у технічній і біологічній стиглості в свіжому вигляді і для переробки.
Вирощують розсадним способом. Насіння висівають на глибину 2,0 - 2,5 см у парники чи теплиці в третій декаді лютого. У фазі першого справжнього листка сіянці пікірують в парник або в торфоперегнійні горщечки. Розсаду висаджують у 35 - 45-денному віці.
- Ціна: 9 ₴